Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar yararlanma saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Standart ve sertifikasyonlara şayan olarak üretilmiş yangın bapları takribî 70 kilogram üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri fen birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları ya da nitelikleri tefavüt gösterebilir.

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar alışılagelen kapı kolu kabilinden olabilir.

Yangın üzere ivedili durumlarda içeriden yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis sıfır bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini sineeriye hapseder.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da görüş önünde bulundurularak standartlara yönlü halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Ekseri maden yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Bununla yan yana kötüdaki kriterlere sahip olan yerlerde bir yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması akseptans edilir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa hariçya, Yangın Kapısı dışarıdan esaslamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Yangın Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı olmakla alay malay oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu kalıp gönül kaybı olmaması muhtevain önemlidir.

Tuzaküminyum evet da güçlü malzemeden konstrüksiyonlır. Binaların caddeye nazır ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene mekân verilir. Kullanım açısından basit olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın bapsı elbette kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından kazançlanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından kontrol edilen oluş sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Sadece bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Kullanılacak nüfus adetsı 100 kişsağlıklı aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH Amerikan bar yahut PANİK BAR olmalıdır.

Bu proje, top yönetmeliğe yarar şekilde planlanır. Ardından itfaiye aracı izinını alarak imalat konulemlerine kellelıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada elan emniyetli bir düz yaratmaya imkân teşhisyoruz. Bizimle takkadak iletişime geçerek hizmetimizle alakalı detaylı malumat alabilirsiniz.

Report this wiki page